Referenties

Hieronder vindt u een aantal reacties van onze klanten:

Bavaria 35:
Vanuit het oriënteren naar een andere boot kwamen we terecht bij Shipcar Yachts. Wat ons tijdens ons bezoek aansprak was de gastvrije en enthousiaste ontvangst door Jeroen. Het schip die wij gingen bekijken lag al keurig klaar, de lichten in de boot waren aan en de boot was netjes en schoon. Voor de bezichtiging werd alle tijd genomen. We konden vragen stellen en antwoorden waren direct voorhanden. We kregen daarnaast ruimschoots de tijd om zelf de boot te bekijken en werden daarbij niet gestoord. Ook na aanschaf van de boot bleef dit goede gevoel. Reparatiewerkzaamheden werden nog uitgevoerd, er werden nieuwe accu’s geplaatst etc. Het weekend erna hebben we de boot ingericht en in de herfstvakantie hebben we haar naar huis gevaren. Onderweg heeft Jeroen een aantal keren contact opgenomen om te vragen hoe het ging. Wat een enthousiasme en wat leuk om zo een boot te kopen! Vanaf het maken van een afspraak, de bezichtiging, de aankoop en de aftersales kunnen we alleen maar positief zijn. Alle complimenten aan het team van Shipcar Yachts.

Liza Rijk uit Nederland:
Afgelopen zomer een prachtige boot aangeschaft bij Shipcar Yachts.
Wij zijn niet alleen zeer tevreden met de boot, maar ook zeker de service!
Wij werden erg goed geholpen en alles is naar wens verlopen. Ook nadat wij de boot hadden aangeschaft, waren zij nog steeds behulpzaam en zeer goed bereikbaar voor nog eventuele puntjes. Wat betreft de plezierboten, is dit het adres om te zijn en wij komen hier zeker nog eens terug! Bedankt!

DSC_0244


Fam. Kruining uit Nederland:

Wat zijn we verliefd op onze Fairline 50 MK II! Super geholpen door Jeroen, Henry en de rest van het Shipcar team. We moesten even geduld hebben maar zoals jullie het altijd zeggen: “ze had een beetje liefde nodig!” En die heeft ze gekregen! Wij gaan hier heerlijke vakanties op beleven! Bedankt voor alle goede zorgen! Als we toe zijn aan een maatje groter komen we zeker weer bij jullie terug!
Robin en Monique Kruining
IMG_9391

Fam. Smits uit Nederland:
Bij Shipcar aangekomen werden we vriendelijk en gastvrij ontvangen, de koffie sloegen we af en doelgericht gingen we af op een Princess 415!
Liefde op het eerste gezicht was een feit, wat ook een feit was was dat we nog zelf een schip hadden en we dachten wat nu ….
Derek van Shipcar bood een passende oplossing aan, namelijk inruil.
Dit nu schrijvende, cruise ik met een glimlach van oor tot oor op ons nieuwe schip die inmiddels luistert naar de scheepsnaam “Switch”. De Switch van traditioneel naar scherpe sportieve lijnen.
1

John en Jolanda Govers
Bij Shipcar een Princess 440 fly gekocht , er waren nog wat puntjes , deze hebben zij keurig opgelost . Varend richting huis ontstond er een zware rookontwikkeling uit de uitlaat , boot langs de kant gelegd en Derek gebeld .
Derek die met zijn gezin ergens aan het eten was Henri zijn nieuwe tuinmeubels aan het inzitten , nee ik mocht hem daar niet laten liggen En ja binnen een half uur stonden zij bij de boot en ben met Derek met een motor teruggevaren weer veilig in de haven , waar maak je zoiets mee. op zaterdagavond , petje af , maandag meteen 4 monteurs erbij , kapotte brandstofpomp , gereviseerd en varen maar , wij zijn blij met onze boot en zeker met Shipcar en hun team een eventuele andere zeker weer bij deze eerlijke organisatie , een aanrader . John en jolanda govers
DSC_2575-1541697194-1024x682

Johan Op de Coul:
Ons schip heeft nieuwe striping en letters gekregen. Dank aan Jeroen Tramper van Shipcar Design die de originele striping heeft nagemaakt en geplakt. Echt een super mooi resultaat! Ons schip is van 1986 maar ziet er nu weer als nieuw uit. Het laten vervangen van de striping op een wat ouder schip is echt een aanrader voor iedereen die tegen redelijke kosten z’n schip wil opknappen. Ik ben weer een trotse schipper!
Johan Op de Coul
gib sea

Fam. Kesselaar uit Nederland:
De boot die we 2 jaar geleden, ook tot volle tevredenheid, bij Shipcar hebben aangeschaft pas ingeruild voor een maatje groter. Wederom is alles top verlopen. Goede service achteraf indien nodig. Leuk vriendelijk team die je wensen serieus neemt. In de toekomst weten we jullie weer te vinden.
!cid_3b463783-1b6b-48dc-98b6-d2621fb062e8@eurprd02_prod_outlook

E.J. Zantinge uit Nederland:
Shipcar. Een positieve ervaring.
In maart 2020 bij shipcar mijn oude schip kunnen inruilen en een Princess V55 gekocht.
Duidelijke uitleg gekregen wat de werkwijze is en dus niet tegen verrassingen aangelopen.
Op voorhand heldere afspraken met elkaar gemaakt die na de scheepskeuring zijn aangevuld en deze keurig op papier met elkaar vastgelegd.
Hiermee ontstond een draaiboek, waarin zowel ik als Shipcar een houvast hadden.
Zij hebben zich volledig aan de afspraken gehouden en zelfs meer dan dat.
Kan niet anders zeggen dat mijn ervaringen met shipcar en al haar medewerkers meer dan positief zijn.
En heb inmiddels al meerdere dagen heerlijk kunnen genieten van mijn nieuwe boot.

DSC_0190


Fam. La Fleur uit Nederland:
Wij hebben een Fairline Phantom 42 gekocht, en zijn zo verschrikkelijk goed geholpen. De boot is gekeurd door “bootcheck” daar kwamen wat punten uit die zonder problemen zijn verholpen en gerepareerd. Ook werden wij tijdens elke stap op de hoogte gehouden met foto’s en filmpjes. Een dikke 10 voor Jeroen niks was hem teveel. Bedankt voor de goeie service en zeker tot ziens. Mochten wij nog eens een andere boot willen,  komen wij zeker terug!

PHOTO-2020-06-06-14-15-04

Henk en Lineke van Cooten uit Nederland:
Toen we hadden besloten om weer een boot te kopen kwamen we al snel bij Shipcar uit. Daar zijn we super goed geslaagd. We zijn heel blij met onze nieuwe aanwinst. Bedankt Shipcar-team en vooral Derek, Jeroen en Gerco voor jullie goede adviezen en hulp! Henk en Lineke van Cooten

DSC_0788

Wouter Herman uit Nederland:
Vandaag mijn Bayliner 2052 gekocht bij Derek. Hele fijne en prettige verkoop achter de rug. Bedankt voor de service.

DSC_0194

Afleveringen Mochi 46 en Airon Marine: 

airon (3) mochi (2)

Fam. Lammertsma uit Nederland:

Recent een Fairline Squadron 56 gekocht bij Shipcar Yachts. Dit is nog een bedrijf met de instelling hoe klantvriendelijkheid hoort te zijn. Uitgebreide uitleg van de boot, proefvaart en zeer behulpzaam als je vragen hebt. Zeer vriendelijk personeel. Kortom, zoekt u een boot, ga gerust naar Shipcar Yachts en u zult het zelf ervaren.
Oscar en Danielle Lammertsma
squadron 56

 

Fam. Kregersman uit België:
Wij hebben een motorboot President 395 gekocht bij ShipcarYachts. Wij zijn zeer tevreden over de aankoop, alles is zeer goed verlopen. Nadat we de boot overgevaren hadden naar België bleek er een diesellek te zijn aan een van de motoren.
Na een telefoontje kwam er een technieker naar België om dit probleem op te lossen en dit was gratis. Van service gesproken! Ook de overname van onze zeilboot verliep vlekkeloos. Derek en Gerco, bedankt voor de uitstekende service.
Dit bedrijf is een aanrader.

DSC_0407


T. Vandevoort uit België:
In Juli een boot gekocht bij Shipcar Yachts, wat extra aanpassingen laten doen. Verleden week donderdag 250km gevaren naar de thuishaven. Bij aankomst bleek er een lek te zijn.
Vrijdag Derek gebeld en enkele foto’s doorgestuurd, indien het onderdeel er was zou hun mechanieker vrijdag nog komen herstellen. Doch het stuk moest besteld worden en vandaag is alles perfect opgelost.
Dit noem ik service! Kortom, altijd bereikbaar, zeer goede overname prijs van mijn andere boot, al de gevraagde dingen worden gedaan zeeer vriendelijk personeel.
Mijn volgende boot zal zeker van Shipcar Yachts komen! Doe zo verder!

1.6-1550070053-1024x682

Jesper Rolink uit Nederland:
Wat gaaf zeg! Wij hebben hier een mini boot gekocht in verhouding met hun reguliere handel. Toch werden we voor 100% top geholpen door verkoper en eigenaar. Kopje koffie, praatje, proefvaart allemaal geen probleem. Wij hebben in de allerlaagste prijs range gekocht en zijn toch super correct geholpen. Net even het eerste rondje gevaren en morgen gaan we op pad! Bedankt mannen als hij te klein is geworden meld ik me zeker weer.

DSC_2779-1541859932-1024x682

Fam. Onderwater uit Nederland:

Beste mensen van Shipcar,
Hierbij willen wij jullie danken voor de service met de verkoop van onze Sealine. Onze boot is altijd netjes onderhouden en in topconditie gehouden voor de verkoop. Wij wensen jullie veel succes met Shipcar!
Met vriendelijke groet; Hans en Hariëtte Onderwater

Timm Willum Larsen uit Denemarken:

We just bought a very nice Sealine S42 from Shipcar.

After the negotiations, Shipcar did a very nice job of updating the agreed things on the boat. A few minor issues had to be corrected afterwards, but overall the result is very nice.

On our sail trip back to Denmark a couple of motor issues turned up … even after leaving the Netherlands and returning to Denmark, Derek was willing to help with this and agreed to pay half the price of a minor repair (fuel filters and water separator sensors). A fair solution seen from our side.

I have to mention Jeroen whom have been a big help. Jeroen is a super guy, willing to go far to help and assist the costumer – also when he is extremely busy. All in all we are more than happy with our new boat and the service provided by Shipcar throughout the whole process.

!cid_96dc97d9-e26a-486d-83f6-689068d05b1e@eurprd01_prod_exchangelabs

Thomas Lorenz uit Duitsland:

Ein wirklich tolles Preis Leistungsverhältnis. Super Service und alle Zusagen wurden eingehalten. Das ist mein viertes Boot und so sollte Boot kaufen immer sein. Bitte macht genau so weiter !!!

alena 1 alena

Tom van der Linden uit Nederland:

Goedemiddag team Shipcar Yachts,
Ik heb een paar jaar geleden de “Murene”gekocht, een speedcruiser van het merk Sea Ray. Ik wil jullie alsnog bedanken voor de perfecte afhandeling en service.
Wil jullie laten weten dat we ontzettend veel plezier van de boot hebben en dat al vanaf 16-4-2014 dus na al die tijd bij deze nog een blijk van waardering.
Hoogachtend een tevreden klant, Tom van der Linden.

Erik & Aïcha uit Nederland:

Als Sales Director staat bij mij service en klantgerichtheid voorop en bij Shipcar Yachts denken ze daar precies hetzelfde over.
Mijn partner en ik hebben onlangs onze eerste jacht gekocht bij Shipcar en zelfs na de verkoop stonden ze 24/7 voor ons klaar!
Dat noem ik nou service!!
Bedankt Derek & Gerco
Gr. Erik & Aïcha

!cid_eb747560-9794-4622-aa21-4299f6bb42a9@EURPRD10_PROD_OUTLOOK

Patrick Karneil uit Duitsland:

Wir sind eigentlich nur zum anschauen neuer Schiffe nach Shipcar gekommen.
Allerdings war das Team sehr freundlich und wir haben unser Schiff gefunden.
Es hat alles super funktioniert, Derek und sein Team haben alles zu unserer Zufriedenheit erledigt.
So konnten wir jetzt vor einer Woche unsere neue fairline 50 nach Hause überführen.
Wir sind sehr zufrieden so wie alles abgelaufen ist.
Shipcar ist auf jedenfalls zu empfehlen.

Ganz liebe Grüße nach Kudelstaart an Shipcar Yachts und das ganze Team

DSC_1646

Kerstin und Uwe uit Duitsland:

Lieber Marcel,
Lieber Derek,

wir sind mit Fairline Phantom 42 von Kudelstaart bis nach Speyer (800 km) gefahren.
Wunderbar und sehr schön!
Wir haben uns viel Spaß gemacht.
Mit Inspektion, usw. sind wir zufrieden.
Marcel, Derek und Shipcaryachts Teams sind sympathisch, freundlich und zuverlässig.
Wir empfehlen, wenn jemand die gebrauchte Motoryacht kaufen will, bei Shipcaryachts.
Irgendwann möchten wir zu euch wieder vorbei fahren.
Nochmals vielen Dank!

Freundliche Grüße
Kerstin + Uwe

phantom 42 (1) phantom 42

Tom Ben-Joseph uit Engeland:

Best Service ever!
We spotted a Princess 45 on line and came to see it.
We spoke to Derek via email and he recommend an hotel which we could drive to and park our car as well as visit Amsterdam at the same time.
(first point raised by Derek)
Once we arrived at Shipcar Yachts we did not like the P45 but fell in Love with an other boat A Mainship 350.
We soon made a an offer for the the boat and promised to return.
I returned on my own ready to purchase the boat, I checked the boat over and produced an A4 of Faults which I found.
Shipcar Yacht team was unbelievable Knowledgeable and quick to put thing right.
They also allowed me to stay on board while the work was going on.
After two sea trials I transferred the money.
Even then they still looked after me supplying Ropes and fenders.
The boat is great and they prepared the boat very well as well as good customer service
Oh I nearly forgot they also allowed me to leave a car in parking for 6 weeks while I took boat back to England.
I highly recommend this team!
And will not hesitate to use them again

Tom

IMG_5243 IMG_5245

Fam. Mul uit België:

April 2018 zijn we onze nieuwe boot, een Sealine F420 , gaan afhalen bij Shipcaryachts in kuddelstaart om deze over te brengen naar zijn nieuwe haven in Belgie. De boot was perfect vaarklaar gemaakt en ook tijdens de trip van drie dagen hebben we geen enkel probleem ondervonden. We willen hierbij Derek en zijn ganse team bedanken voor de vriendelijke en goede service die we gekregen hebben. Shipcaryachts is echt een aanrader indien je een ander jacht wil kopen.

3bf8f20b-a803-4249-8279-0ac5c7720251 5eec078c-ac06-4ff4-8953-f25b89a25866

Frank en Carian Zijlmans uit Nederland:

Inmiddels de tweede Sealine gekocht bij shipcar op advies van Derek. Net als onze eerste boot is ook deze weer in prima staat geleverd. Derek en Henrie maar ook zeker de overige leden van het shipcar-team bedankt voor de goede zorgen
Frank en Carian

1

Rita en Martin Schichau uit Duitsland:

November 2016 haben wir das schöne Schiff Princess 56 von Shipcar gekauft. Im April 2017 war es dann endlich soweit. Wir haben es nach Hause (Berlin) gebracht. In der Zeit des Wartens, waren Derek, Henry und das Team sehr gastfreundlich und hilfsbereit. Nun haben wir es schon etwas über 1 Jahr und sind immer noch sehr glücklich und freuen uns schon auf die kommende Saison.
Viele Grüße nach Kudelstaart.
Rita und Martin

ea6d7afd-cfc7-442e-94f3-8305a454fe9c

princess 56

Frits en Mea Becker uit Nederland:

Zomer 2017 een princess 420 gekocht.
We willen Derek en alle medewerkers bedanken voor de goede zorgen. Vooral Gerco, dat is de beste monteur die ik ken. Alle dingen die gedaan moesten worden zijn netjes opgelost.
We zijn zeer tevreden over de service en gelukkig met de boot.

IMG_3346 IMG_3347

Saskia en Roel uit Nederland:

Beste Derek,
Langs deze weg willen Roel en ik je bedanken voor de goede begeleiding in de aankoop van onze boot, zonder jou hadden we geen flybridge gekocht en dat is nu net het gedeelte van de boot dat we het meeste gebruiken. Onze Azimut 66 is een fantastische boot en biedt ons alles wat wij van een boot verwachte.

Grtjes Saskia en Roel

1 FullSizeRender

M. Hogenboom uit Nederland:

Deze zomer een Prestige 550 gekocht bij Shipcar Yachts. Super bedankt voor t regelen van het transport van de Prestige. Ben heel erg blij met deze mooie boot.
Nu lekker genieten van hem.

12 3!cid_F9070D8E-8E3C-4500-94E8-44D658FE4F03

C. Barbillion uit Nederland:

2 mnd geleden een prachtige Fairline Phantom bij shipcar gekocht. Erg prettig zaken doen door de uitstekende communicatie, geweldige service en hartelijkheid. Complimenten voor het hele team. Voor onze volgende boot komen wij zeker bij jullie terug.

J. de Ruiter uit Nederland:

Afgelopen maand (juli) onze boot gekocht bij Derek, alles vlot geregeld en binnen 3 dagen na ons besluit was de boot gekeurd (ook het onderwatership) en klaar voor vertrek! S’avonds op de dag van vertrek nog een telefoontje van Derek met de vraag af alles naar wens was verlopen, en als er problemen zouden zijn of vragen dat wij hem altijd kunnen bellen.
J. de R.

!cid_903EA217-3EA5-468B-A746-3111BD74C684 !cid_1800728A-4BC9-404D-88FD-6C012267905A

M.Runge uit Nederland:

Zeer net bedrijf met kundige mensen die hun afspraken nakomen. Ik heb bij hun een boot gekocht die zeer netjes volgens de afspraken afgeleverd is.

Na de koop zijn ze zeer behulpzaam als er vragen zijn.

IMG_3065 IMG_3066

N. de Peuter uit Nederland:

Zeer prettig zaken doen. Ook na levering staat het team altijd voor je klaar mochten er problemen voordoen. Bij mij was de accu helaas snel overleden, stond binnen een uur een monteur met een compleet nieuw accupakket. Dat is nou service!

4

Uwe Kaiser uit Duitsland:

Wir haben uns bei Shipcar im Februar 2017 eine sehr schöne Fairline Targa 43 gekauft.
Derek und sein Team waren wirklich sehr nett, zuvorkommend und hilfsbereit. Auf unsere Fragen habe wir immer sofort eine Antwort erhalten. Die vereinbarten Dinge wurden alle zu unserer Zufriedenheit umgesetzt und auch nach dem Kauf hat uns das Team z.B. bei der Registrierung des Bootes weiterhin unterstützt. Das Boot befindet sich in einwandfreiem Zustand. Davon konnten wir uns bereits bei der mehrtägigen Überführungsfahrt nach Süddeutschland überzeugen. Wir können die Firma Shipcar auf jeden Fall weiterempfehlen und würden selbst jederzeit wieder ein Boot dort kaufen. Ein großes Dankschön geht an Derek für die großartige Betreuung und das gezeigte Engagement.

Christophe Verlinden uit België:

Deze week is deze mooie Boesch richting belgië gegaan!

!cid_A212E331-3A01-44E1-8967-4DEA79DB3C05 !cid_E2DF8C65-9F49-47CB-9A1B-702CFAE9A74B

Familie Alan uit Nederland:

Dit jaar toch een boot gekocht bij Shipcar Yachts! Wij zijn al naar verschillende boten wezen kijken maar uiteindelijk zijn we super blij met onze aankoop van de Majesty 66!
Vriendelijk bedankt voor alle service.

!cid_3CA74A42-E0DF-4221-B8F8-B3761D3CB2B5 !cid_8B30F63C-0ADC-43D1-9477-3E3029D6D02A !cid_427AFA3C-2B88-4C1E-B077-B107EEA92F27

Arjan Rooijackers en Nicole Reker uit Nederland:

Wij hebben via Shipcar Yachts een Princess V40 gekocht. Super blij met de service die ze geleverd hebben. Wij hopen op een mooi vaarseizoen  en dat we maar mogen genieten van onze boot.

1 2

John Althoff uit Nederland:

Vorige week mijn boot opgehaald. Ik ben super blij met de boot. De overstap van onze Bayliner naar de Princess V52 was even spannend maar de reis is helemaal goed gegaan!
Ik wil Shipcar Yachts bedanken voor de service!

3 4

Petra und Gunnar Wenck aus Deutschland:

Vom ersten Kontakt über die Besichtigung bis zur Übergabe unserer Princess lief alles super- freundlich und sehr zuverlässig.  Alle Mitarbeiter haben sich Zeit genommen und uns professionell versorgt und alle unsere Wünsche umgehend erfüllt, danke.  Wir empfehlen Euch gerne weiter.

1 2

Familie Stip uit Nederland:

We hebben veel plezier van onze nieuwe boot ,die we bij u gekocht hebben ,het is de tweede boot die we bij u gekocht hebben en we willen u bedanken voor de manier waarop alles gegaan is , alles zoals afgesproken ,zoals ik al zei de tweede keer en netjes afgehandeld wij bevelen u aan bij onze kennissen ,veel succes verder en wij gaan genieten ,tot ziens en bedankt . Familie Stip Maarssen.

56

Richard Sweert uit België:

Samen hebben we leuke momenten gehad met shipcar derek, vertrek naar italie voor naar onze aankoop te gaan zien een AZIMUT 40 FLY. alles is naar onze wensen mooi verlopen, ook het transport, goed op de hoogte gehouden van de zaken hoe alles is zijn werking verder ging,het schip is naar wens mooi afgeleverd.
zeker een aanrader als je een ander jacht wil aan schaffen. eerlijk en open service.

1 (2)4

1 naamloos

Herbert Frisch uit Duitsland:

Lieber Derek,
vielen Dank für die professionelle und reibungslose Überführung und Kaufabwicklung.
Auch im Hinblick auf die noch durchzuführenden Nacharbeiten am Schiff waren wir sehr zufrieden und danken dir für die gute und zuverlässige Zusammenarbeit.
Gerne jederzeit wieder!
Herbert Frisch

!cid_70AC6E74-03ED-4A5A-9B95-8D54BC2B9C27 !cid_D51153E4-D43E-47C3-B7C7-BE0F6CF15510 !cid_FD0FD5F2-9C5C-4EF6-94C3-2F25029F90B1

fam. Kuhnke uit Duitsland:

Aflevering Princess 420

Derek, vielen dank fur die sorgen von unsere Princess 420. Du hasst alles gut in Deutschland organiseert.

naamloos naamloos2

M. van Wanrooij uit Nederland:

In 2016 een schitterende Bayliner 2855 uit 1999 bij deze firma gekocht , en kon mijn speedboot inruilen voor een schappelijke prijs , natuurlijk zijn er altijd wat dingen kapot en functioneren niet goed , echter is dat heel goed opgelost door Derek (de verkoper). Mooie haven , mooie boten (schepen).
Een echte aanrader , je wordt goed geholpen klant=koning daar !

IMG_0402 IMG_0405

H. Blaak uit Nederland:

Aflevering Crescant Allure 20.

IMG_0360 IMG_0358

 

W. van den Heuvel en B. Borremans uit België:

Aflevering Sealine 410.

1

W.Meneve en I.Colle uit België:

Aflevering Beneteau Swift Trawler 42.

4 5 6

 

Sander Dortland uit Nederland:

Deze zomer een Princess 440 gekocht bij Shipcar; mensen vragen mij weleens Wat is dat nou voor een club? Uiteraard moet je bij elke verkoper eerst je huiswerk doen, markt verkennen, etc., maar met hen is goed zaken te doen en ze houden zich aan de afspraken. Plus, ze laten je niet in de steek als een paar maanden later een onverwacht probleem optreedt.

naamloos

Willy Hoorebeke uit Belgie:

Bedankt voor alle goede zorgen! Na een trip naar Engeland hebben wij toch gekozen voor deze Sealine F42 bij jullie uit de haven!
Wij kijken uit naar een mooi vaarseizoen!

aflevering sealine F42

Freddy Severyns uit Belgie:

Ik ben zeer tevreden over de aankoop van mijn boot Alena 47 HT, aangekocht bij Shipcaryachts.
Fijne mensen om mee samen te werken.
Ze komen hun beloftes na, een aanrader.

DSC_0619

Lars Ruud uit Noorwegen:

Thank you so much. :) She looks beautiful! Med vennlig hilsen, Lars Ruud

2naamloos

1

Familie van Roosendael uit Belgie:

Een verkoop haven met een hart ,de liefde voor boten doet het hart overlopen . Gezellige vriendelijke mensen . Altijd direct paraat. Een zeer goede service alles tot in de puntjes in orde. De baas is een rustige man neemt zijn tijd voor je .laat je rustig wat kletsen en beslissen .beantwoord al je vragen Hij vraagt de juiste zaken zodat hij de perfecte boot voor je vind. Heel duidelijk. Alles wordt op een rustige directe manier juist afgehandeld. Je krijgt de nodige uitleg over alles ,een proefrit maken is geen probleem. Hij laat je de tijd die je nodig hebt…zoekt naar datgene je het liefste wil. Wij hebben alvast onze droom boot hier gevonden! Bedankt voor de uitstekende uitleg,het warme onthaal telkens weer en de goede zorgen!

IMG_9494

IMG_9495

IMG_9496

 

Familie Toft uit Denemarken:

Hello Derek and Henry,

Thank you very much for delivering my great Azimut 58. We go on the trip back to Danmark!

The boat is fantastic. thanks for all works you have done. You have  a great team in your company. Special thanks for your engineer Aart, he was always on board and help me with all questions.

Good luck with your company. best regards Bent and Margret

 

IMG_9284

 

IMG_9283

 

Familie van Raam uit Nederland:

Super bedankt voor de levering van de fantastische Airon Marine. Het schip is helemaal bewerkt door jullie en voorzien van zowel nieuwe binnen als buiten kleur! Fantastisch gedaan.

IMG_8895 IMG_8896

 

Familie de Groot uit Nederland:

Bedankt voor de top service Derek. We zijn erg tevreden over de boot. Snel een keer samen varen?

image1

image2

Familie Kenens uit Belgie:

Derek en Henry, Eindelijk is de lang verwachte zon daar en kunnen we volop gaan genieten van onze prachtige boot. We zijn nog altijd super gelukkig en elke dag nog meer overtuigd dat we de goede keuze hebben gemaakt! Wij hebben vrienden die al even op zoek zijn naar een boot. Wij hebben in superlatieven gesproken over jullie en zij zouden in de nabije toekomst graag tot bij jullie komen. Zij willen namelijk een boot om in Murcia, Spanje te laten liggen voor hun vakanties.

IMG_7029 IMG_7031 IMG_7033

Familie Veerman uit Nederland:

Dit is alweer de tweede boot welke Shipcar mag leveren aan ons en wat ons betreft komen de volgende schepen ook bij Shipcar vandaan. Natuurlijk heb je bij een 62 ft boot een aantal dingen die niet werken, dit hebben jullie keurig opgelost. De totale refit heeft een enorme metamorfose opgeleverd, het schip is echt als nieuw opgeleverd. Hiermee zijn we uiterst tevreden.

IMG_4144 IMG_4145 IMG_4147

Familie van van der Zon uit Nederland:

hallo Derek en Henry,

Hierbij wil ik jullie hartelijk danken voor de mooie Princess 46 Riviera. De boot is keurig netjes afgeleverd en wij zijn heel tevreden. We hebben inmiddels een nieuwe kap op de boot gemaakt zodat hij er nog mooier uit ziet! Nogmaals dank en wij zullen zeker goede reclame voor jullie maken.

IMG_5975

IMG_5976 IMG_5977 IMG_5978

Familie van Kurt uit Belgie:

Heel erg bedankt voor de goede zorgen! Wij zijn uiterst tevreden met de prachtige Sealine welke je aan ons geleverd heb!

IMG_1184 IMG_1185

Familie van Hoorebeke uit Belgie:

Beste Derek ,

Ik wil je bij deze nog eens bedanken voor de geleverde diensten . We zijn zeer tevreden over de aanpak en begeleiding voor de aankoop van onze Sealine . Het was een hele aanpassing van waar we kwamen . Mits onze opleiding ter plaatse met een bekwaam schipper is onze terugtocht naar Belgie  zeer vlot verlopen .

Familie Verbeke uit Belgie:

Beste Derek en Henry, Vooreerst wensen wij jullie te bedanken voor het nakomen van onze afspraken en het op tijd afleveren van ons schip. Dank zij jullie, die het klaarspeelden om onze boot in zo’n korte tijd vaarklaar te stomen, hebben wij een fantastische vakantie achter de rug. Een dikke pluim voor jullie allebei !

Familie Essing uit Duitsland:

Unglaublich! 17 juli in Frankreich 31 Juli fahren im Holland. Viele dank für alles.  Ach das Heckstrahlruder ist super schnell eingebaut.

Familie Robert uit Belgie:

Beste Derek, wij zijn harstikke blij met onze prachtige boot. Mijn vrouw en ik willen u dan ook hartelijk danken voor de goede zorgen welke u heeft verricht voor onze prachtige Astondoa 72.Wanneer wij onze kennissen spreken betreffende de aanschaf van een schip zal ik ze direct naar u verwijzen. U bent altijd van harte welkom bij ons aan board in Spanje.

Familie Veerman uit Nederland:

Henry, wij zijn erg content met de boot welke je ons heb verkocht. De totale combinatie van nieuwe vloerbedekking, nieuw leder interieur en natuurlijk een zeer goed onderhouden schip zijn wij erg blij mee. Na het ophalen van de boot hebben we inmiddels al wat vaaruren gemaakt met het schip. Iedere keer als wij aan board zijn denken we aan de leuke en snelle manier van zaken doen. Zo staat het schip nog in de hal bij jullie, na een paar dagen krijg ik een aantal foto’s met alles wat jullie gedaan hebben en 3 weken later kunnen we de kant en klare boot ophalen. Veel succes met jullie prachtige bedrijf

Familie Muller uit Nederland:

Derek, goed werk verricht. Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken. De boot vanaf foto’s in Spanje gekocht. Heel erg zorgvuldig met mijn wensen omgegaan. Het transport ging erg vlot en ook de afhandeling van het schip ben ik erg tevreden over. Ga zo door. Ik kom zeker mijn volgende boot opnieuw bij je kopen.

Familie Denert – Reps uit België:

Langs deze weg wil ik je bedanken voor de correcte en faire afhandeling ivm de aankoop van de boot. Ik zal zeker uw firma aanbevelen aan vrienden en kennissen . Ik wens u en uw familie een voorspoedig , gezond , gelukkig 2014!
En dit in naam van onze familie!

fam. Vaartjes uit Aalsmeer:

Henry, bedankt voor de leuke deal die we hebben gemaakt op de Bayliner. Wij vinden het een fantastisch schip waar we nu al veel plezier aan hebben gehad. En dan moet het mooie weer nog komen. Zoals je vertelde valt het verbruik erg mee. Wanneer je zelf aan het varen bent of je bent in de buurt mag je best een glaasje mee drinken. Wij wensen je veel succes met je bedrijf en zullen je ten alle tijde aanbevelen.

dhr. de Windt uit Nederland:

Goede middag, via deze weg wil ik kenbaar maken dat ik erg blij ben met onze Jeanneau Prestige 36. Het schip is in prima staat. Ik ben blij dat ik via jullie de boot heb gekocht. Totaal geen zorgen over de papieren en het transport van de mediterrane naar Nederland toe. Nog bedankt voor de heerlijke fles champagne.

fam. Kinds from the UK:

The Fairline Squadron 55 is perfect. Thanks for everything you have done for us. When my friends looking for a new yacht i call u directly.

familie de Regt uit Nederland:

“wij zijn zeer tevreden met ons prachtige Azimut 42. Henry, bedankt voor de service en de super afhandeling. Altijd snel reactie en wij vinden het zeer attent dat u ook na de verkoop nog steeds al onze vragen beantwoord, ga zo door en ik zal je aan iedereen adviseren die ook op zoek zijn naar een boot”

Fam. White uit Engeland:

” Henry, thanks for all things you have offer to me, i am very happy with my princess 60″

familie Baggerman uit Nederland:

“net dat stapje meer dan al die andere makelaars die ons ook geholpen hebben. Dat was de druppel om via jou het schip te kopen in het buitenland. Fijn om hier in Nederland elkaar te treffen en dan te vliegen naar Spanje. Schip bevalt ons prima”

dhr. en mevr. Verzandt uit Belgie:

“bedankt voor het leveren van de Fairline 50, we zijn er zeer content mee. Ook het transport was top geregeld, nogmaals dank via deze weg”

Jan Vaatstra uit Vlaanderen:

“ik wil je vriendelijk bedanken voor al je tijd die je in me gestopt heb. Ik weet dat ik niet de makkelijkste ben maar ik voelde me altijd serieus genomen, na een jaar lang boten bezichtigen en evalueren kwam jij met een prachtige Fairline Squadron 58, ik heb de boot inmiddels 14 dagen en ben uiterst tevreden. Natuurlijk zijn er altijd kleine dingen, maar die moeten we op de koop toe nemen. Wanneer ik weer een ander schip ga kopen kom ik zeker bij je terug”

Madam Jones uit Ierland:

” Thanks for the nice Sunseeker, a long time we look for the boat. You did a very good offer and we are very happy with our Sunseeker. kind regards Jamey”

familie Taboulies uit Nice:

“merci pour tous les bons soins. Nous avons maintenant deux mois Jeanneau et il fonctionne très bien. Ravi de faire affaire avec vous et je vous envoie quelques connaissances.Nous espérons que vous aurez beaucoup de bateaux vend.”

Thomas Bilderman uit Duitsland:

” danke schön fur ihre gute sorgen. Ich habe das Bayliner gekauft von foto`s auf dein website. Ich danke ihnen vor der schöne schnelle handle”

Goeden middag team Shipcar jachts
Ik heb een paar jaar geleden de ‘ murene ‘ gekocht een speedcruiser van het merk sea ray en ik wilde jullie alsnog bedanken voor de perfecte afhandeling en service en ik wilde jullie laten weten dat we ontzettend veel plezier van die boot hebben en dat al vanaf 16-4-2014 dus na al die tijd bij deze nog een blijk van waardering . En tevens wensen wij het hele team van shipcar jachts prettige feestdagen en de beste wensen voor 2019
Hoogachtend een tevreden klant . Tom van der linden .