Diensten

Shipcar Yachts Benelux heeft op het gebied van motorjachten alles te bieden wat u verlangt. Doordat wij ons eigen service team hebben is het voor u mogelijk zorgeloos te varen.

Alle onderhoudswerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd, van de jaarlijkse beurt tot het maken van een kachel aan boord. Ons team staat altijd voor u klaar.

Wanneer een schip wordt aangekocht via Shipcar Yachts Benelux wordt deze boot met veel zorg vaarklaar gemaakt. Dit betekend dat er een algehele keuring op de boot wordt toegepast. De boot wordt dan op alle facetten gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Zo weet u zeker dat u een boot koopt waar u de komende tijd alleen van hoeft te genieten. Wanneer uw schip opnieuw aan service toe is belt u ons gewoon op. Zo heeft u te maken met 1 contactpersoon en dit is simpel voor u en voor ons.

Wij bieden ook service in het buitenland. Dit betekend in het kort dat wanneer u een schip in bijvoorbeeld Spanje of Frankrijk heeft liggen, deze volledig onder Nederlandse expertise wordt onderhouden. Simpel in verband met de eventuele taal barrière en tevens weet u zeker dat het goed gebeurd. Ons service team rijdt door heel Europa op weg naar uw schip.

Ook wanneer uw boot gepoetst of schoon gemaakt moet worden kunnen wij dit voor u organiseren.
U heeft dus alles onder 1 dak. Dit is het gemak van Shipcar Yachts Benelux.

Mocht u vragen hebben kunt u ons vrijblijvend contacteren.

Bel mij terug