Jacht verkopen

Uw boot professioneel verkopen op de juiste koers zijn zaken die u wilt uitbesteden, anders had u het zelf wel gedaan. Wat wilt u?

  • U wilt maximaal rendement met zo min mogelijk kosten.
  • Transparantie en duidelijke afspraken in het hele traject.
  • Zien en merken dat er actief gewerkt wordt door uw jachtmakelaar.
  • U wilt gewoon kunnen blijven varen gedurende de verkoopperiode

De juiste koers bepalen is het begin van een succesvolle zeereis zoals u weet.
Maar er is meer … begin bij het begin … want zoals een gezegde ons leert: tijd is geld! En als u uitbesteedt op de juiste koers … geloof ons, verdient u geld!

De juiste koers zet u in bij Shipcar Yachts Benelux. Wij hanteren niet alleen één van de laagste courtages van Nederland maar bovendien krijgt u daarvoor belangrijke verkoopbevorderende zaken die geen ander jachtmakelaar u biedt!

En bedenk dit; hoe meer courtage u moet betalen aan een makelaar hoe hoger uw vraagprijs zal worden. Bovendien zal uw concurrentiepositie daardoor verzwakken, omdat uw transactieruimte kleiner wordt. Wij houden van duidelijke taal en duidelijke afspraken net als u.

Wat is het begin van de juiste koersbepaling…? Een duidelijk bestek! Wij werken daarom uitsluitend met een duidelijke schriftelijke overeenkomst. Beide partijen weten zo waar wij ons aan gaan houden en dat bewerkstelligt een vlotte werkwijze en afhandeling op alle onderdelen van het verkoopproces.

De overeenkomst heeft een duur van acht maanden en loopt automatisch af zonder schriftelijke opzegging maar kan na iedere acht maanden eenvoudig worden verlengd. Wij nemen twee weken voor het aflopen van de overeenkomst telefonisch contact met u op. Geen stilzwijgende verlenging dus, maar ook hierin duidelijkheid en gemak! En wilt u verlengen, dan sturen wij u een nieuwe overeenkomst toe ter ondertekening met eventuele aanpassing van bijzonderheden.

U ziet: geen ‘bindertjes’ dus!
Het enige waarmee wij ons aan u kunnen binden is namelijk vertrouwen en vertrouwen komt voort uit integriteit.

Bel mij terug